طراحی و ساخت قفل الکترونيکي
رديابي گوشی همراه
كنترل هوشمند چهارراه
طراحی و ساخت مين ياب هوشمند
1 – نوع با فاصله هوایی
1 – 1 – قسمت فعال شامل : مجموعه های فواصل هوایی – مقاومت های غیر خطی – سیستم تقسیم ولتاژ روی فواصل هوایی
مجموعه فاصله هوایی :
به هنگام افزایش ولتاژ به حد معینی مانند یک فاصله جرقه زنی عمل می نماید لذا قبل از عملکرد آن جریان عبوری از برقگیر صفر می باشد . پس از کاهش اضافه ولتاژ قوس خاموش شده و از عبور جریان جلوگیری می نماید .
این مجموعه شامل کویل خاموش کننده می باشد که با کاهش اضافه ولتاژ و پایین آمدن فرکانس جریان عبوری ، در مسیر عبور جریان قرار گرفته و با تولید میدان مغناطیسی روی قوس فاصله هوایی باعث طولانی تر شدن مسیر آن و کمک به قطع جریان می گردد . در صورت عدم وجود این کویل جریان ادامه یافته تا در صفر طبیعی خود قطع گردد . بنابراین وجود این کویل باعث کاهش مدت عبور جریان از برقگیر شده و از تلفات حرارتی بیشتر در آن جلوگیری می کند .
مقاومت های غیر خطی :
این مقاومت ها به صورت سری با فاصله هوایی و به شکل قرص می باشند . نظر به غیر خطی بودن این مقاومت ها تغییر مقدار ولتاژ دو سر برقگیر به هنگام اضافه ولتاژ محدود می گردد .
سیستم تقسیم ولتاژ :
این سیستم متشکل از مقاومت ها و خازن ها می باشند که به صورت موازی با مجموعه فواصل هوایی می باشند و وظیفه آنها تقسیم ولتاژ مساوی روی فواصل هوایی می باشد .
2 – 1 – سایر قسمتها :
محفظه خارجی – فلانج ها – ترمینال ها – رها کننده فشار – پایه عایق ها – حلقه کنترل میدان – جداکننده – شمارنده .
محفظه خارجی از جنس چینی بوده که نقش عایق خارجی را داشته و با تعبیه چتری ها روی آن فاصله خزشی مورد نیاز را تأمین می کند .
رها کننده فشار ، به هنگام خطای داخلی در برقگیر درجه حرارت و فشار گاز داخلی شدیداً افزایش می یابد ، رها کننده فشار در این هنگام عمل کرده و باعث تخلیه فشار می شود این امر از انفجار برقگیر و صدمات مربوطه جلوگیری می کند .
پایه عایق ها : این پایه ها بین ترمینال پایین برقگیر (فلانج) و استراکچر (زمین) قرار گرفته و جهت هدایت جریان برقگیر از مسیر شمارنده استفاده می شوند .
حلقه کنترل میدان : این حلقه در طرف ولتاژ بالا نصب شده و وظیفه تقسیم میدان الکتریکی یکنواخت را در طول مقره و قسمت فعال را به عهده دارد .
جدا کننده : این وسیله در برقگیرهای شبکه توزیع به منظور جدا کردن برقگیر از سیستم به هنگام خطای داخلی تعبیه شده و در ضمن نقش نشان دهنده خطای برقگیر را نیز دارا می باشد .
2 – نوع بدون فاصله هوایی
قسمت فعال این برقگیرها تنها شامل قرص های مقاومت غیر خطی از نوع اکسید روی می باشد . سایر قسمتهای برقگیر مشابه با برقگیر " نوع با فاصله هوایی " ، می باشد . ضمن اینکه عایق خارجی این برقگیرها امروزه علاوه بر جنس چینی از جنس های پلیمریک مانند E.P.D.M و سیلیکان رابر نیز ساخته می شود که دارای مزایا و معایب خاص این مقره ها می باشد .
توضیح : علاوه بر برقگیرهای با عایق خارجی هوا ، برقگیر نوع جی آی اس نیز که عایق قسمت برقدار با زمین ، گاز SF6 می باشد نیز ساخته می شود .
برقگیرهای از نوع با مقاومت غیر خطی
- کاربرد عمومی :
حفاظت از تاسیسات برقی در مقابل اضافه ولتاژهای ناشی از صاعقه و کلید زنی
- نحوه حفاظت :
کاستن از دامنه اضافه ولتاژ و محدود نمودن آن به مقادیری که استقامت عایقی تجهیزات قابلیت تحمل آن را داشته باشند . با بروز اضافه ولتاژ با دامنه بالاتر از مقدار معینی ، برقگیر هادی شده و ولتاژ به ولتاژ ناشی از عبور جریان از مقاومت غیر خطی محدود می گردد . پس از کاهش اضافه ولتاژ ، جریان قطع شده و سیستم به کار خود ادامه می دهد .
- انواع برقگیرهای با مقاوت غیر خطی
- برقگیرهای با مقاومت غیر خطی سیلیکان رابر و فاصله هوایی
- برقگیرهای با مقاومت غیر خطی نوع اکسید روی
- برقگیرهای با مقاومت غیر خطی نوع اکسید روی و فاصله هوایی
نور پردازي پل كابلي تبريز
روشنايي بيلبوردهاي جاده اي شيراز
نصب سيستم برق اضطراري (UPS) نداجا
طراحي سيستم اضطراري (LED) براي پتروشيمي تبريز
منوي اصلي
حاضرین در سایت
20 مهمان و 0 عضو حاضر هستند
ورود به سایت
ارتباط با ما